keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Uudet tuulet.....


Uudet tuulet ovat puhallelleet muutamassa asiassa täällä meillä... Paras asia on se, että ensi viikolla osa suomenhevos tamma Rokista siirtyy mun omistuksiini :) Meillä on muutaman ihmisen kimppa, joka tulee varmasti toimimaan paremmin kuin hyvin, vastaa hyvin kaikkien tarpeita... Nyt pääsee sitten täysipäiväisesti huolehtimaan siitä omasta heposta, toki tuleehan mukana myös paljon vastuuta. Mamma on aika tuhdissa kunnossa vielä, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa ala sutjakoitumaan! :)

En voisi olla enempää innoissani, vaikka tiedostan toki kaikki ongelmat mitä monen ihmisen omistaessa yhden hevosen voi vastaan tulla. Olen kuitenkin aivan täpinöissäni, mahtavaa!

Ihanat keväiset säät piristävät vielä entisestään, joten mieli on korkealla! Koira on nautiskellut lumesta aivan täysillä, en ole yhtä sekopäistä koiraa tavannut...Ei korkeat hangetkaan meidän pojan menoa häiritse, kun on niin kevyt, että hanki kestää! Toinen näyttää aivan jänikseltä hyppiessään hangessa... Ja rakastaa työntää pään yhtäkkiä hankeen.. Hassu :)

Miten teidät kevät on lähtenyt käyntiin? :) Odotetaan innolla että lumet sulaisi vauhdilla pois niin pääsisi nauttimaan ulkona täysin rinnoin!


Loppuun vielä kuvaa tammasta..


Share/Bookmark

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti